Aktuelnosti

Učešće na svečanosti "Cvet uspeha za ženu zmaja 2010"

  • 30.06.2010.

Na poziv predsjednice Udruženja poslovnih žena Srbije (UPŽ) g-đe Sanje Popović-Pantić, predstavnice Asocijacije poslovnih žena Crne Gore "Poslovna žena" bile su gošće UPŽ na svečanosti dodjele godišnjih nagrada "Cvet uspeha za ženu zmaja 2010".

Studijska posjeta Njemačkoj

  • 20.06.2010.

Uz podršku Njemačkog društva za tehničku saradnju (GTZ), osnivači Asocijacije poslovnih žena Crne Gore "Poslovna žena" boravili su u periodu od 12. do 16. juna 2010.godine u studijskoj posjeti Sjevernoj Rajni Vestfaliji i Rurskoj oblasti u Saveznoj Republici Nemačkoj. Ova posjeta odvijala se u okviru projekta "Podrška ekonomskom razvoju i zapošljavanju u Crnoj Gori", a realizovana je na poziv GTZ-a iz Ešborna i po nalogu Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) u Bonu.

Zaključci Regionalne konferencije "Poslovne žene i EU integracije"

  • 20.05.2010.

Asocijacija poslovnih žena Crne Gore "Poslovna žena" organizovala je 15. maja 2010. godine Regionalnu konferenciju pod nazivom "Poslovne žene i EU integracije". Konferenciju je otvorila Milosava Žugić, predsjednica "Poslovne žene", a zatim je direktorica Javne ustanove Spomen dom "Reževići" Olja Franović, ispred Opštine Budva i Kabineta predsjednika, pozdravila organizatore skupa i prisutne. U uvodnom dijelu učesnicima su se obratili: Vanja Grgurović, pomoćnica ministra za evropske integracije, Budimir Raičković, potpredsjednik UPCG, Benjamin Klinger, šef kancelarije GTZ-a za ekonomski razvoj i zapošljavanje i Sonja Kadović, savjetnica za međunarodnu saradnju Direkcije za razvoj MSP.

Regionalna konferencija "Poslovne žene i EU integracije"

  • 14.05.2010.

Regionalna konferencija poslovnih žena, pod nazivom "Poslovne žene i EU integracije", biće održana u subotu - 15. maja 2010. godine, u terminu od 10.00 do 16.00 sati, u hotelu "Splendid" u Bečićima.

Uskoro Regionalna konferencija poslovnih žena

  • 30.04.2010.

Regionalna konferencija poslovnih žena "Poslovne žene i EU integracije" biće održana 15. maja 2010. godine, u hotelu "Montenegro" u Bečićima. Konferencija će biti organizovana povodom Međunarodnog dana žena preduzetnica, u organizaciji Asocijacije poslovnih žena Crne Gore "Poslovna žena" i uz podršku Njemačke organizacije za tehničku saradnju (GTZ), Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG), UNDP-ja, Ministarstva za ljudska i manjinska prava - Odjeljenje za rodnu ravnopravnost i Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore.

Počela s radom Asocijacija poslovnih žena Crne Gore

  • 21.12.2009.

U prostorijama Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljena novoosnovana Asocijacija poslovnih žena Crne Gore "Poslovna žena". O ciljevima osnivanja, radu i budućim aktivnostima "Poslovne žene" koja je formirana uz podršku UPCG i Njemačkog društva za tehničku saradnju (GTZ), na konferenciji su govorili: - Milosava Žugić, predsjednica "Poslovne žene" - dr Milica Vuksanović, predsjednica Skupštine "Poslovne žene" - Vladimir Čurović, generalni sekretar UPCG - Benjamin Klinger, šef kancelarije GTZ-a za ekonomski razvoj i zapošljavanje - Karin Dahlhoff, predstavnik GTZ-a – kacelarija za ekonomski razvoj i zapošljavanje